PROIZVODI Namještaj za dom Dnevni boravci

Dnevni boravci

alt
Dnevni boravak je centralno mjesto i najvažniji dio stana u kojem obitelj provodi najviše vremena. Stoga se najviše pažnje posvećuje upravo uređenju ove stambene jedinice. Višestruka funkcija dnevnog boravka kao mjesta za aktivno odmaranje, druženje s ukućanima i prijateljima, rad i blagovanje određuje i izbor namještaja za svaku njegovu funkcionalnu cjelinu. To je ujedno prostor u kojem najviše dolazi do izražaja osobnost i stil življenja ukućana.

Osnovna prednost naše proizvodnje dnevnih boravaka je podržavanje individualnih potreba kupaca, prepoznavanje njihovih životnih navika i estetskih kriterija te mogućnost prilagodbe rješenja preferiranom stilu uređenja interijera. Namještaj izrađujemo u svim stilovima, materijalima, bojama i veličinama, koje možemo prilagoditi dimenzijama i drugim karakteristikama prostora i stilski uskladiti s interijerom drugih stambenih cjelina.

Naš namještaj za dnevne boravke karakterizira vrhunski dizajn, kvaliteta materijala, savršena obrada i naglašena funkcionalnost.

 

OBAVIJEST O NABAVI

NAZIV NABAVE: Informatizacija poslovnih procesa tvrtke
Evidencijski broj nabave: 02/2017
Datum objave: 15.03.2017.
Rok za dostavu ponuda: 04.04.2017.

Dokumenti za preuzimanje:
Obavijest o nabavi Naprijed doo 2-17.pdf
Dokumentacija za nadmetanje 2-17.pdf
Prilozi DNZ.7z
...

3D prostorno planiranje


Računalno 3D prostorno planiranje dočarat će svakom kupcu budući izgled prostora i olakšati izbor
Više ...